Mobilanpassat väder för Valdemarsvik

Väderprognos för Valdemarsvik

Väderprognosen är senast uppdaterad idag 17:13

För muspekaren över respektive dag för att se väderprognos för hela dagen.

Vädret runt Valdemarsvik idag

Ovanstående väderprognos är en snabböversikt över vädret runt Valdemarsvik de kommande dagarna. Väderprognosen uppdateras med jämna mellanrum, minst en gång om dagen. Vill du se en mer detaljerad väderprognos för Valdemarsvik, se detaljerat väder för Valdemarsvik här.

Missa heller inte Om Valdemarsvik med omgivningsbilder och foton runt om Valdemarsvik, samt intressant information om sevärdheter och platser i Valdemarsvik. Kika längre ner på sidan för att se dessa delar!

Solens upp och nergång i Valdemarsvik

Solen går upp 08:02 i Valdemarsvik
Solen går ner 16:11 i Valdemarsvik

Idag är det 8 timmar och 9 minuter sol i Valdemarsvik.
Vi hoppas på sol förstås!
Solen går ner om 45 minuter.

Väderkameror nära Valdemarsvik

Väderöversikt för Sverige

Om Valdemarsvik

Om Valdemarsvik

Valdemarsvik är en tätort i Östergötland samt centralort i Valdemarsviks kommun.

Valdemarsvik ligger vid Valdemarsviken, som ger orten förbindelse med Östersjön. Väg E22 passerar nära orten, som ligger fem mil söder om Norrköping och sex mil norr om Västervik. Strax söder om orten, vid Smålandsbron, går gränsen till Småland, och denna gräns löper rakt genom Valdemarsviken. Sommartid förvandlas orten till en turiststad med många båtåkande besökare, då den närbelägna Gryts skärgård är känd för att vara en av de vackraste och mest orörda i Sverige.

Valdemarsvik har sedan 1975 en vänort i den kinesiska staden Tongling, vilken är belägen intill Yangtze-floden. En delegation från Tongling besökte Valdemarsvik 2003 under stor pompa och ståt. Ett kompetensutbyte rörande IT-frågor fastlades och har inneburit en del nya arbetstillfällen för orten.

Källa: Wikipedia

Vilket väder blir det i din stad?