Mobilanpassat väder för Halmstad

Väderprognos för Halmstad

Väderprognosen är senast uppdaterad idag 04:35

För muspekaren över respektive dag för att se väderprognos för hela dagen.

Vädret runt Halmstad idag

Ovanstående väderprognos är en snabböversikt över vädret runt Halmstad de kommande dagarna. Väderprognosen uppdateras med jämna mellanrum, minst en gång om dagen. Vill du se en mer detaljerad väderprognos för Halmstad, se detaljerat väder för Halmstad här.

Missa heller inte Om Halmstad med omgivningsbilder och foton runt om Halmstad, samt intressant information om sevärdheter och platser i Halmstad. Kika längre ner på sidan för att se dessa delar!

Solens upp och nergång i Halmstad

Solen går upp 08:08 i Halmstad
Solen går ner 16:35 i Halmstad

Idag är det 8 timmar och 27 minuter sol i Halmstad.
Vi hoppas på sol förstås!
Solen går ner om 52 minuter.

Väderöversikt för Sverige

Om Halmstad

Om Halmstad

Halmstad (dansk tidigare Halmsted) är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010.[1]

Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten. Den offentliga sektorn utgör en stor andel av sysselsättningen i staden, till exempel garnisonen, högskolan och Hallands sjukhus Halmstad (f.d. Länssjukhuset).

Halmstad ligger vackert på ömse sidor om Nissan och stadskärnan bevarar en stor del av den karaktär staden hade vid början av 1900-talet. Bebyggelsen har låga tegel- och korsvirkeshus, de äldsta från 1600-talet. Centrum på den västra sidan av Nissan har rester av det gamla befästningssystemet från tidigt 1600-tal och begränsas av 1600-tals slottet, Norre Port från 1601 och Karl den XI:s väg, vilken löper efter den gamla befästningsvallen. Centralpunkt är Stora Torg med Carl Milles fontän Europa och Tjuren från 1926 samt det 1938 uppförda rådhuset. Stadsplanens utformning är av renässanssystem. Vid Stora Torgs södra sida ligger stadens enda medeltida byggnad, Sankt Nikolai kyrka, en hallkyrka i tegel från 1300-talet.

Källa: Wikipedia

Vilket väder blir det i din stad?